Bedden

Over onze bedden collectie

De bedden in onze collectie zijn zorgvuldig uitgekozen. Wij hebben diverse onderschuifbedden, opklapbedden, vouwbedden en 1- en 2-persoonsbedden in ons assortiment.

Verschillende maten en kleuren

De afmetingen van de bedden verschillen per product. De meeste bedden hebben vaste afmetingen en kleuren en bij enkele bedden kunt u de breedtemaat en kleur wijzigen.

Prijzen bedden

De prijzen van onze bedden staan aangegeven bij de producten. De prijzen die vermeld staan gelden alleen voor het bed. Het matras is niet inbegrepen.

Verzendkosten

Voor het verzenden van bedden, bedbodems, boxsprings en matrassen brengen wij € 25,- in rekening. De verzendkosten zijn gebaseerd op adressen binnen een straal van 30 km rondom Amsterdam.

Mocht u verder wonen dan 30 km, dan zullen wij telefonisch of per e-mail contact met u opnemen over de kosten.

Showroom

Wilt u eerst even proefliggen op onze bedden? Kom dan naar de showroom van onze beddenwinkel in Amsterdam. Wij geven u ook graag advies over onze bedbodems, matrassen, dekbedden en hoofdkussens.

Contactgegevens

Onze beddenwinkel is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Amsterdam Centraal neemt u tram 17 richting Osdorp Dijkgraafplein. Vervolgens stapt u na 16 minuten uit bij bus-tramhalte Ten Katestraat. Heintje Dekbed bevindt zich hiervandaan op loopafstand.

Komt u met eigen vervoer? Plan dan uw route via Google Maps.

Heintje Dekbed
Ten Katestraat 63
1053 BZ Amsterdam
Tel. 020-6838883

info@heintjedekbed.nl