Boxsprings

Goedkope boxsprings in Amsterdam en Zandvoort

Een goedkope boxspring koopt u bij Heintje Dekbed. Wij zijn al tientallen jaren een begrip in Amsterdam en inmiddels verkopen wij onze bedden ook in een nieuwe vestiging in Zandvoort. In ons grote assortiment luxe boxsprings vindt u altijd het bed dat bij u past. Bij ons profiteert u van:

  • Een eerlijk en gedegen advies
  • Hoge kwaliteit boxsprings voor een scherpe prijs
  • Altijd vijf jaar garantie op uw aankoop

Test het bed van uw dromen in een van onze showrooms in Amsterdam of Zandvoort of bestel eenvoudig online via de webshop.

De voordelen van een boxspring

De boxspring is tegenwoordig het populairste bedtype en dat is niet zonder reden. Boxsprings hebben vele voordelen ten opzichte van andere beddensoorten. De meeste mensen liggen lekkerder op een boxspring en slapen dus ook fijner. Ook oogt een boxspring vaak mooier dan een ‘simpel’ ledikant. Het bed valt voornamelijk in de smaak bij oudere mensen, omdat het matras relatief hoog ligt, waardoor je gemakkelijk in en uit bed stapt.

Elektrische boxsprings

Een elektrische boxspring is verstelbaar per onderdeel met een afstandsbediening. Met behulp van een simpele druk op een knop verhoog je je eigen comfort door in de perfecte houding te liggen. Dit is ideaal tijdens het lezen van een boek of het kijken van een film in bed.

Vlakke boxsprings

Een vlakke boxspring ligt net zo lekker als een elektrische boxspring, maar is niet verstelbaar. Het grootste voordeel is natuurlijk dat deze variant een stuk voordeliger. Ook levert u niet in op comfort, omdat de matrassen exact hetzelfde zijn als bij de elektrische variant.

Boxspring kopen vanaf € 395,-

Een boxspring is een populair slaapsysteem en dat is niet zonder reden: u slaapt heerlijk comfortabel door de metalen veren die zorgen voor een perfecte ondersteuning van het lichaam. Een boxspring wordt vaak beschreven als ‘matras op poten’. Het is een verende matras met poten. Iedere veer kan omhoog en omlaag bewegen, zodat de boxspring precies de juiste ondersteuning biedt voor ieder lichaamsdeel. Daarnaast is een boxspring in hoogte verstelbaar, waardoor boxsprings zeer geschikt zijn voor ouderen. Ook staan boxsprings bekend om de goede ventilatie door de open structuur van de bedbodem. Bij ons koopt u al zo’n heerlijk bed vanaf € 395,-.

Verzendkosten

Wij verzenden bedden, matrassen, boxsprings en bedbodems binnen een straal van 30 km rondom Amsterdam voor een bedrag van € 25,-. Woont u verder dan 30 km vanaf Amsterdam en wilt u de bestelling laten bezorgen? Neem dan contact met ons op, zodat we u meer informatie kunnen geven over de verzendkosten.

De juiste boxspring voor u

De aanschaf van een nieuw bed is vaak een relatief grote investering. U wilt niet te veel geld uitgeven, maar de prijs mag ook niet ten koste gaan van uw nachtrust. Bij Heintje Dekbed vindt u altijd een kwalitatief hoogwaardig matras voor een scherpe prijs. Al meer dan 50 jaar zijn wij uw specialist in bedden en bedartikelen en voorzien u daarom graag van het juiste advies, zodat u ’s nachts heerlijk kunt slapen.

Showroom

Uiteraard kunt u het bed ook eerst testen in onze showroom. We hebben showrooms in Amsterdam en Zandvoort. Naast bedden vindt u in onze showroom diverse bedbodems, boxsprings, matrassen en hoofdkussens.

Amsterdam

Heintje Dekbed
Ten Katestraat 63
1053 BZ Amsterdam
info@heintjedekbed.nl
Tel: 020 6838883

Maandag:Gesloten

Dinsdag:09:00 – 17:00 uur

Woensdag:09:00 – 17:00 uur

Donderdag:09:00 – 17:00 uur

Vrijdag:09:00 – 17:00 uur

Zaterdag:09:00 – 17:00 uur

Zondag:Gesloten

Zandvoort

Heintje Dekbed
Raadhuisplein 3
2042 LR Zandvoort
info@heintjedekbed.nl
Tel: 023 5834228

Maandag:Gesloten

Dinsdag:Gesloten

Woensdag:10:00 – 17:00 uur

Donderdag:10:00 – 17:00 uur

Vrijdag:10:00 – 17:00 uur

Zaterdag:10:00 – 17:00 uur

Zondag:12:00 – 17:00 uur